Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 1.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu)
yuh awan2.. enake ngerek ndisit

secuil maning mangkat,, Xixi

@auzhee: monggoh teka bae maring Outlet.. cek PM bro Beres Jon!
Reply
akuuuuuuu gelem siji. ngko tak parani wess rempate. Josss
Assalamualaikum
Reply
kang kaiross ora nyediakna stok mbuapa ya? nyong pan njajal juga soale, hmm.. dadine langsung tak tuku baen oh. tapi dong ora bisa ya nitip bae, 5 iji, egin 4000nan kan?


btw sing arane fia egin kerja nang kono ora kang?
This is Real life, so. Deal with it.
Reply
@ kang Yono: transfer pembayaran wis diterima,, suwun.. Es Teh

yuh liyane endi ?? mbokan ana sing durung ngerti.. Beres Jon!
Reply
Um njaluk nmr hp, pm ya,karo nama asline ente.
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
Josss men ah..
enyong pesen 2 ya kang,,sing stikere. enyong langsung mono..
hadapi yang ada di depan-tatap masa depan
FB
Blog
Reply
@ ayunii : wis dicek PM e ?? Josss

@anggiti : Sory wa,, dkira ne wadonan,, Xixi PISS


yuh liyane endi owh..
Reply
#28
Ora anjog2 susu hapene didol Guling-Guling Guling-Guling sing pada pesen gagian bayar Palu2nan
Reply
aku pengen oh..
modem aha ne aku daning sinyale lemod nemen yak..
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
Reply
@ Okky_hatake : iya kweh um,, di Palu2nan bae sing kesuwen ora gelem bayar.. Ngikik maning

@ g9090me : aja pengin2 tok um,, gerakane Jon.. [PM] ora dibls ah?? Mikir
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)