Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 1.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[READY STOCK] PENGUAT SINYAL HP / MODEM (6 ewu)
#41
kapan anjoge kie arip taun jebot ? arip
Reply
Kairos bukane jam pira sih? Minggu buka?
Aku psen 3 bae wis.
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
nyong pesen wa. pesen 3

pimen carane tapi ya ?

sing gambare spongbob laka ? qeqeqe
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
@ Okky_hatake : kalem um,, sing ora bayar ora bakal olih (aja disilihi juga)
he,, Xixi

@ asad-yy & wadukepor : monggoh esuk sore langsung titip bae duite,, aja kesuwen ya um... soale minggu kyeh aku pan langsung pesen.. Es Teh



Reply
#45
kayane tah sing mesen rung bayar mung pan nambah postingan tok Ngikik maning
Reply
okky htake... Awas kowen!

ana sistem preorder juga th,,, hhhe..
sing sabar.. arane be sistem preorder
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
mbokan ganti judul isine KLOTER 1 siap ambil ngonong.. jebuleee... Hajar Xixi
This is Real life, so. Deal with it.
Reply
#48
Guling-Guling kayong suwe nemen...pada pesen tok laka sing gelem mbayar ya ora bakal anjog ya...jare aq tah dtukokna ndisit...angger ora mbayar2 trus ora djukut2 ya dol ng wong lia...angger bisa ya ready stock....
Reply
bener kang okky kuwe, ora ana salahe ka kang kaioross, mbokan sing ngenteni *sing wis bayar mengko kisuten,,, tahu aci
This is Real life, so. Deal with it.
Reply
@ Okky_hatake & Yono: dina kiyeh ak wis pesen maring dstributore langsung um,,
kalem bae.. Es Teh

jare skitar semingguan... Beres Jon!


Quote: berhubung akeh sing njaluk cepet dipesena ndisit, ya wis akhire ak wis pesen langsung sbanyak 50pcs.
yuh sing durung bayar,, sambile ngenteni barang teka pada nitip duite.
Stok Terbatas !!

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)