Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[hasil] MUKTAMAR I TCCycling
#1
berhubung mau sing teka wong papat tok. .bocah2 pada sungkan maning. .mau be mung mubengi lapangan tok ping 2 . .pan tak jak sing adoh jare wonge secuil tok ora enak. .dengan ini Tegal Cyber Cycling saya bubarkan karena kurangnya kontribusi Palu2nan
Reply
Bwakakakak,daning bubar om? Xixi
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
iya ora seru loken wong papat tok, pengurus e be kudu luih saka papat
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply
4 kuwe founder'e.. aja nyerah mung gara2 kayak kuwe Josss sapa ngerti awale papat mengkone bisa 400 Merdeka
Reply
#5
aq ora penake mrg wong sing wez adoh2 teka. .contoe animcuwiru. .wez adoh2 teka seka rancawiru jebule sing kumpul secuil tok Xixi
Reply
justru kuwe Josss

ora penak wes teka adoh2 (nudukna semangate) loken bubar Merdeka
Reply
#7
ente tah mau ora teka ya ra ngerti rasane kya apa. .plonga plongo ngenteni mbokan ana sing teka maning. .soale wong 4 tok pan mubeng2 kayong ora enak. .ndopok2 wong 4 ya kurang rame. . arip
Reply
Kepokoh enyong laka pite merkabak
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
iyahhh ketuane tegal cyber cycling mutungiii Ngacir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
iya kweh, kayong laka sing semangat. .di bela2ni tangi esuk Ngikik

bagjane mau ketuane teka pertama kweh ...
With CYCLING,
I'll make this city free from AIR POLLUTION
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)