Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[hasil] MUKTAMAR I TCCycling
wung ora sms/nelpon enong neng....jadine ora rame...
hehe
kapan2 sms ci... Es Teh bareng anapa oh
]
AKU SUDAH DEWASA MAK, PENGEN NIKAH
Gadget Gratis Seka Xpango : KLIK NENG KENE
WEB PRIBADI ENYONG

Reply
mulane, aja nganggo aran british sehh .., lokal baelah.. lawong wkene wong tegal .
contone
PISS
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
#13
arip komene laka sing mutu Maen ora ngerti
Reply
Ayolah um okky.. Forum TCC be ra langsung w0ng 2ewu sing ndaptar.. Kuwe tantangan um.. Ayo tahlukkan!
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
iya iz.. semngat ah. \

yun semngati owh.. qeqeqe
mungkin timing ora pas kang...

TCC jabodetabek be awale 4 ka... um cen, cylok, um ben, karo kang fathur... tapi alhamdulillh ters bertambah... Es Teh saiki ana um ndra, um teg, um jak, nok saluna, um yip, um lank, um guruh, lan liyane..

semangad yuh..
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
daning ketuane kaya kiye keputusane Mikir
kudune junjung prisip "4 as founder, minimal 44 as member"
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
yuh saiki [Image: profilepic1144882_1.gif] disit, ben ketuane semangat Salam sayang
road to
6666th
Reply
(06-02-2011, 08:41 PM)auzhee Wrote: daning ketuane kaya kiye keputusane Mikir
kudune junjung prisip "4 as founder, minimal 44 as member"

kaya sales multilevel marketing bae um Ngikik
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
(06-02-2011, 08:51 PM)ibnu19 Wrote: yuh saiki [Image: profilepic1144882_1.gif] disit, ben ketuane semangat Salam sayang

maning maning gambar kiye Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#20
sing pada ora teka ari ngomong kayong pada nggampangna tok. .wong ora penting sih ya arip
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)