Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[hasil] MUKTAMAR I TCCycling
[Image: stilts.gif]

perlu perjuangan ky... kudune promosi, sing melu olih stiker hehe
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
sing melu olih jajan Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#33
lanjutna terus ah jon okky Merdeka

Sing penting kegiatane rutin tuli, mbuh kuwe wong papat tok, InsyaAllah angger dilandasi keikhlasan kegiatan Tegal Cyber cycling, engko anggotane tambah akeh lan bakal olih manfaat sehat, silaturrohime tambah joss lan olih pahala Amin


lanjutkan !!!! Es Teh
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply
Yen okky dadi foundere tcc nean saiki forum kiye wis laka ya.
Awit jaman sepi nganti bales2an komen garo id klonengane dewek nganti kisruh antar pengurus malahan saiki membere wis 2ewunan.
Iya aku mung bisa ngomonge tok, karena selain aku durung bisa berpartisipasi nang tccycling (sebab durung duwe pit) kapasitase aku ya dadi tukang komen.
Maape yen komene aku rada nyengklak.
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
#35
forum karo pit sejen owh wa. .ng forum angger wonge saiprit ora masalah lha mung njagong tok. .ora kesel. .kecuali sing nggawe . .
Reply
um okky aja patah semangat ya....anane gede kuwe seka cilik um. aku kepokoh laka pit, ana tapi rusak rung sempet tak dandani. jalan baen tuli. wingi 4 ngesuk 6, 10, 15, 17, 25, 30 ngko suwe suwe akeh owh.

aku be pengin teka nemen wong umahku cedek nang serayu. mung ya kuwe pite rusak. jalan baen ya um. sing 4 dijaga, ngumpul terus dang minggu. Insya Allah tapi janji satu hari nyong teka.

semangat.......
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
(07-02-2011, 05:39 PM)Okky_hatake Wrote: forum karo pit sejen owh wa. .ng forum angger wonge saiprit ora masalah lha mung njagong tok. .ora kesel. .kecuali sing nggawe . .

pada jon... isine kumpulane menungsa sing nduwe tujuan pada... Es Teh

pertama tama ya wajar laka sing teka, coz mturut brosur sing disebar acara dina KAMIS sore,,, lah ujug2 diganti dina minggu esuk.. kan wong2 pada kaget... ana sing teka balik tegal mung nggo dina kamis tok, sabtu ne ana acara nang luar kota.. ya ana,,
ana sing balik kamis tok, minggune arep balik maning ya ana... wong kuwe beragaam jon... ora kabeh pada kayak 1 wong....

bersakit2 ndisit.... perjuangan ora tekan saiki tok.. sing penting ngadakna rutin,, ngko be pada melu2 dewek,..,.
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
#38
keh mau animcuwiru ngomong mrg aq kya kie : ngko wez dibela2ni ngoyos anjog balkot jebule sepi kayong mbok srong nemen owh <== kiye wong ngomong kya kue ge proses tak jak kumpul maning. .
Reply
ya kue kan keluhan sementara,,,, arane kesel y kayak kue...
ora kabeh2 keluhan kue menyatakan keluar.. keluhan ya biasa,.,, kayak keluhan member maring pengurus forum , anggep bae koen saiki penguruse, animcuwiru kue member ente,,, nah, pmen carane ben tetep eksis... Es Teh
pasti ada jalan, dong ana niatan..
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
yuh ah
pan ana Tegal Cyber Cycling apa ora
nyong tetep ngepit
syukur-syukur sih Tegal Cyber Cycling tetep eksis dgn menggaet cwe2 sebagai membernya Nyengir
sing penting saiki tetep goyang
[Image: profilepic1144882_1.gif]
road to
6666th
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)