Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[hasil] MUKTAMAR I TCCycling
#41
sing tak maksud dudu keluhane wa. .sing tak maksud kue apa ente2 ngerti rasane angger wez dibela2ni adoh2 teka jebule sepi. .cobalen rasakna. .angger go motor tah seka rancawiru ora kesel. .go pit um. .sekan mejasem be lumayan ka. .apamaning seka rancawiru Ngukuri batuk
Reply
yailah.... perjuangan kue ya pada bae nyonk jon... jakarta barat - bekasi.. angger wong ngomong kue ujung barat maring ujung timur jakarta ..... tapi sing teka pira? wong 4 tok... Palu2nan tapi ya sing tak rasakna walaupun wong 4, tetep ana dopokane, tetep bisa ngguyu, tetep bisa cengkrama... apa maning mangan gratis.. Xixi

arane membangun y kudu seka ngisor,, ana keluh kesahe, ana rugi rugi ne,,, kayak listrik angger di pasang awal, mesti ana rugi-rugine.. Xixi

jare aku sih aja dibubarna,, tetep exist,,, tunjukkan dong Tegal Cyber Cycling bisa bertahan,, walaupun digawangi mung 4 wong.. insya allah angger 4 wong mau giat, rajin, ngko bakal di kenal jasa-jasa ne.. nyonk yakin koh bakal tambah rame ngkone....
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
okeh lah sip, yuh semangat Es Teh. .genjot terus MerdekaMerdeka
With CYCLING,
I'll make this city free from AIR POLLUTION
Reply
yuh ah....pan ngrakit fixie ah
road to
6666th
Reply
yuhh.. kumpul maning, mngko nyonk mangkat wesss.. ta bela-belani numpak pit sing Kaligangsa wee..
pit'e tumpakna trek mbuhapa nyetop ning ngarep dalan ben ora kesel .. Ngacir
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
bener jare um prot kweh...
ketuane aja gampang patah semangat woooh
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#47
Urip yen lempeng2 baen ora seru ky...
jajal misale wong raine kaya protol kabeh.. Ngguyu
apa koplak kabeh kaya um ibnu Ngikik
apa nyleneh kaya oji kabeh.. hahaha...
mengubah kebiasaan emang angel jon..
tapi ora bakal berubah yen ora bergerak..
apa maning kiye komunitas sepeda sembarang..
jaba ontel kan jelas, kiye campuran..
luwih akeh tantangane...

Misale ente wis ping 3 apa ping 4 egin tetep sepi
nembe ente boleh berpikir ulang tentang TCCycling kie..

Nggo um anim, salut wis menunjukan semangate..
next even pan melu apa ora ya terserah.. kari niate
pimen..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
yen laka kegiatan sing luwih urgent + tangine ora kawanan lan ora udan yaa insyaAllah hadir Es Teh
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
wis oh ya sepakat.. http://tegalcyber.org/-gath-tccycling-t-7304.html ?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
jangan manja coba kepret

Ngikik maning
road to
6666th
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)