Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[hasil] MUKTAMAR I TCCycling
nyong wingi teka mung telat...jebule wes laka neng alun-alun ya wes ngider dewek...


nggo okky aja patah semangat jon...anggep koen pit2an dadekna hobi dadi meski pan mung 4 pan pira ya tetep asik...masalah organisasi ra sah dipikiri saiki ko jalan dewek...
kaya saiki sing camera blas laka abane maning...wonge mbuh pada maring ndi...tp dong dasare niate foto2 ya dewekan be jalan...
luruskan niat jon...paling ora ente pit2an go ngimbangi udud...dadi bisa tetep olahraga...


nggo liyane tulung netiket dijaga...aja OOT parah n malah ngein komen ra jelas...
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
jare okkyy pit2an karo udud seimbang Ngikik maning
udud bisa mbuka paru-paru dong esuk Guling-Guling
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
(08-02-2011, 03:46 PM)OmSani Wrote: nyong wingi teka mung telat...jebule wes laka neng alun-alun ya wes ngider dewek...


nggo okky aja patah semangat jon...anggep koen pit2an dadekna hobi dadi meski pan mung 4 pan pira ya tetep asik...masalah organisasi ra sah dipikiri saiki ko jalan dewek...
kaya saiki sing camera blas laka abane maning...wonge mbuh pada maring ndi...tp dong dasare niate foto2 ya dewekan be jalan...
luruskan niat jon...paling ora ente pit2an go ngimbangi udud...dadi bisa tetep olahraga...


nggo liyane tulung netiket dijaga...aja OOT parah n malah ngein komen ra jelas...

iz iya keh bener.. Xixi
camera laka abane maning keh.. nyonk'e ora bisa ngadkna hunting bareng sih.. sing duwe ide bae wez.. Weee
6 bulan kie kudu nang jakarta.,. garap TA :P
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
assalamualaikum, nembe bisa onglen keh..
wis rampung oya masalahe?
saiki dadi rutin kumpule?
manteb wes kang okky Es Teh
misal balik tegal aku mesti gowes kang Salam sayang
"Your knowledge of their anatomy may save their life"
Richard S. Snell

Hard work beats talent when talent doesn't work hard...
Reply
enyong tah nembe gabung ning kene dadine bleh ngarti apa kue TCC..
tp mbokan tah ana manfaate ea Q gelem bae melu TCC,. hee
Adhi Primana,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Dec 2011.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)