Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[gath] TCCycling
bisane njukut fotone colongan um???
ra jelas oh....
sing jelas sing awake gede tok kayak auzhee karo okky.....
road to
6666th
Reply
iya kuwe hiden kamera qeqeqe
pan marani isin dadine nyolong fotone baen. tuli kamerane rada rusak di zoom kangelen. yawis akhire senyandake. asline nyong dalam jangkauan serang. pan marani rada isin qeqeqe

Insya Allah dang minggu ngarep apa minggune maning ana, nyong tak marani. aku dang minggu sering mono ngajak anak bojo.

ngko dang pitku beres tah melu pit2an sisan. akhire jadwale piben siy? nggal minggu apa rong minggu pisan?? ngko kapan kapan sarapan nang umahku ya kena. cedek ka nang serayu. ngko bojo tak kon nggawe sega goreng. tapi aning bocahe akeh nemen tah sarapan nang warung baen BDD qeqeqe
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
#53
(14-02-2011, 08:12 AM)andri_1801 Wrote: rada bureng, tapi mbokan ana sing bisa ngidentifikasi Es Teh


Hahah.. kadohen um... di zoom ngeblur.. raine pada kabeh Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
iya kuwe kudune sing ngidentifikasi sing ana nang kono ya PISS
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
(14-02-2011, 08:12 AM)andri_1801 Wrote: rada bureng, tapi mbokan ana sing bisa ngidentifikasi Es Teh

iss ana paparazzine sung Ngikik
kyeh member awit sing kiri ke kanan
seka sing ana tandurane
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
absen um okky Girang nemen

oh ya, kae sing paling kanan ID ne top-x Ngikik mangkate bareng karo um okky, mbuh umahe ning ndi Xixi
With CYCLING,
I'll make this city free from AIR POLLUTION
Reply
wah ada hidden camera jebule Isin nemen
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#58
wah sory keh....nembe nglodod....ge sibuk upgrade android soale.. Ngikik maning
Reply
(14-02-2011, 09:58 AM)animcuwiru Wrote:
(14-02-2011, 08:12 AM)andri_1801 Wrote: rada bureng, tapi mbokan ana sing bisa ngidentifikasi Es Teh

iss ana paparazzine sung Ngikik
kyeh member awit sing kiri ke kanan
seka sing ana tandurane
aku sing bocah SMK 2 ADIWERNA
I just don't wanna stay and wait for a wonder.
PesBuk
Reply
(14-02-2011, 01:37 PM)muhammad apip Wrote: absen um okky Girang nemen

oh ya, kae sing paling kanan ID ne top-x Ngikik mangkate bareng karo um okky, mbuh umahe ning ndi Xixi
umahe aku nang mejasemEs Teh
I just don't wanna stay and wait for a wonder.
PesBuk
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)