Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[share]bangunan bekas MORO supermarket mw diapain?
esih kelingan supermarket MORO apa ora????

letake neng daerah tirus ngalor,
gemiyen MORO rame ment, paling rame jare aq pas lg musim mobil2an tamiya.
neng kono ana lintasan gedhe tur apik. :josss:

tapi saiki MORO wis bangkrut,
yuh andaikan bekas gedung MORO sing nduwe warga TCC, enake pan diapakna???

mubadzir bangunan gedehe kaya kae nganggur...

monggoooo..... PISS
Reply
gawe Tegal IT center, pusate apa bae tentang IT.. ya dodolan, servise, kursus, pameran, dll.... Mbayangna tapine ya modale kudu gede Mendem
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
kiye nyong ngesearch gambare, sepi nemen.
mbuh pan diapakna kuwe. ndisit kayane pernah ditakokna bos ku. tapi jare ra didol pa pibe dadine ra sida dituku.
ndean saiki dadi markase makhuk2 halus ya...
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
tapi kayonge esih ana satpam'e..Hangsip
.
.

this is my signature
.
.


Reply
nggo apa yah Nyengir nggo gawe bioskop 21 bae Xixi
Reply
ana sebagian pengusaha sing ra gelem mbangun usaha nang bekase tempat sing wis bangkrut Nyengir
road to
6666th
Reply
herane bisane bankrupt lho
padahal pembeline akeh, lakune juga akeh.. heran
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
Satpame nggo njaga tempate ben ora disalahgunakan dning pihak pihak sing ora brtanggung jawab.
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
Menurut sing aku ngarti, bangkrute dudu krna pengunjung, tp krna manajmene sing kurang apik.

Ora mung MORO tegal tok, MORO pemalang ya pd ae. Mlah bangunane miring jarene. Gedeg-gedeg
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
kayane bangkrute dudu kehilangan pasar, tapi karena menejemen. kayane sing nduwe sungkan ngurusi mana mene, pengine fokus nang purwokerto baen.
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)