Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[share]bangunan bekas MORO supermarket mw diapain?
lah lubang buaya nggo apa, gari mlaku nyebrang gili, tembus sawah.. langsung tepat sasaran ana cleret nyanding Xixi
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
edan..edan...edannn...
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
weh weh weh.....

ora pada eling apa ya???? arip

wakil walikotane habib lhoooo...


nko langsung digrebeg Guling-Guling
Reply
(21-02-2011, 11:47 PM)Pro_T_Lon Wrote: mending gawe markas TCC baen ow..... lantai 1 ne dinggo karyawane,,,
lantai 2 ne dinggo ruang hiburan
lantai 3 ne dinggo modode
basement ne dinggo server karo kantore sutimine.. qeqeqe

Wah iya kweh apik. Tp mending lantai 1 nggo tamu karo pusat informasi...
Didalahi warnet mboran lah, endah akeh pengunjunge...

Lt.2 member area karo nggo karyawan..

Lt.3 kantor CEO.

Basement go nyimpen database...

Iya jon??
PISS
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: