Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pentolan nemen keh fesbuke!
#1
nyonk nembe weruh kaya kiye sih dadine tek post bae lah...

kuwe fb-ne bocah tegal lhoh hahaha ID rahasia Weee

[Image: 6pvj2x.jpg]
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
id ne ente mesti oomm.. apa id ne para alay" Guling-Guling
Okupasi Terapis
Reply
ora mungkin idne dewek.... palingan id ne Muachhh

..................................................................

Josss Josss
apa yang kau lakukan dimasa mudamu adalah bekal dimasa tuamu
Reply
#4
lesdrek paling laku sa tegal nean,
bisnisane lewat fesbuk owh sing lagi musim,,
Ngacir
Reply
lah,,paling alay2 sing salad (asal add)
friend e nganti 1000000000,,,,
ora heran,,,,salad siihhh,,,
mbuh bae kenal apa ora ne,,,,,
Rambo
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
kue friend list se akeh kue nganti kebek,isine menungsa kabeh??Syok nemen

jaba di wall utawa di coment ora bakal nyaut..Guling-Guling
Reply
kuwe paling asdu (asal duwe)
nggo ana2 tok,,,ngger ditakoni ini sapa,,,
ya embuh bae,,ora ngarti...
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
wkwkwkkwkw...friend list e ya alay kabeh pada mruwul....Guling-Guling
Reply
#9
wah, salut ah... kancane akeh nemen. njalin silaturahim kweh. ndawakna umur. mbuka rejeki
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#10
kuwe mung asal nge add kaeh...
hahahahaha

aku ana user neng friend list,,
ari di chat meneng baen...
tapi ari coment lancar...

kuwe di remove baen pa pimen yak???
wkwkkwkwkwkk
saya suka siomay
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)