Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Etos Kerja
(20-02-2011, 10:38 PM)ibnu19 Wrote: utnung ra dadi tangan kirine
mengko nggo cewok oh Nyengir

yaul um benar sekali Ngikik maning
bisane pinter sih um? dolane neng endi?? Xixi

(20-02-2011, 11:16 PM)kaiross zone Wrote: aku wis sue krungu cerita kiyeh um,,

asal ceritane kweh si Amir profesine sbg Arsitek..
meang bs nggo pelajaran dhewek, akeh crita2 kayak kyeh lho.. Josss

iyya um Josss
kiye ya tujuane mengingatkan ben semangate ora pada kendor Josss

(21-02-2011, 09:43 AM)Man Sukrad Wrote: Josss nemen.
Nang kene juga ngajari apa sing arane ilmu ikhlas. Kabeh2 yen dijalani dgn ikhlas mesti nang awak adem

siiip um Josss kabeh kudu dijalani ikhlas ben ora krasa abot..

btw btw maturnuwun ijo2 neng kulkase nyong Josss
Reply


Messages In This Thread
Etos Kerja - by Elank - 20-02-2011, 10:25 PM
RE: Etos Kerja - by ibnu19 - 20-02-2011, 10:38 PM
RE: Etos Kerja - by kaiross zone - 20-02-2011, 11:16 PM
RE: Etos Kerja - by Man Sukrad - 21-02-2011, 09:43 AM
RE: Etos Kerja - by Elank - 21-02-2011, 11:29 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)