Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jamaah Membludak, Gereja Dipakai Sholat
bar nggo sholat,lantai ne langsung disiram ato dipel apa ora yah????
road to
6666th
diganti kramike ndean um Ngukuri batuk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
direnovasi donge tah Ngikik maning

dadi Masjid Ngikik maning
hish aja kaya kuwe um Ngikik sensitif dong wis agama


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)