Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[cerita] Ustadz & Kuntilanak
kuntilbapak genit deh.......
wkwkwk
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
bisa k*nt*lenak lho qeqeqe
misale ustadz e latah apik maning kue ceritane
ngosek
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)