Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UNY daning ra ana?
cah tegale nang kene mayan akeh lho
I dont have a dream, but i can protect people dream!

...Insya Allah...
Reply
ngomong pihak yg berwajib oh ben digawe SF Josss
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#3
uny sih apa ? Ngukuri batuk Ngikik maning
Reply
#4
akeh laka sing aktip ya pada bae goroh...

angger ana sing takon sapa sing njawab ari laka sing aktif???
saya suka siomay
Reply
bner sekali nduwure nyong Ngikik maning

adong bisa neng kene dadi pusat informasi malahan Josss
Reply
Nggo SM'e monggo kang di ajak ndipit wong2 UNY ben aktip.. ngko mungkin ana Sub UNY... soale kie go konsultasi lan liya2ne... Es Teh
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
#7
kiye pan digawe apa belih? ndi bocah uny? lhe mene pada nyumul
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
melase


kae di serang bareng2.....ben ora diserang ....kudu duwe masa uny.....

ben pada nyumul.....
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: