Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ANTI VIRUS] paling Mantabz
makane mlebue lawakan ya krad Ngikik
road to
6666th
izh.....
versi anyar kuek apa qeqeqe
Pesen 2 yha kang.... 1 adine
1 ne nggo kucing
ngerap
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
(28-02-2011, 07:53 AM)auzhee Wrote: kuwe apa ?
dot bayi?
Guling-Guling bisa nggo dot wiss

(28-02-2011, 09:36 AM)auzhee Wrote: KDM? sih apa
ora paham yakin Mikir


@ Oji : Ora ngarti ,, apa maen ora ngarti Ji ?? Xixi
Hayo hayo udah pada nakal nui... Maenannya kok gitcu om? Jualan ya? Mendem
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
apa kue......... :qeqeq:
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
kae jas hujan dudu anti virus sing dinggo gede e sewong qeqeqe
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
jas hujan model anyar kue um? Xixi
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
sorry keh...tak sensor gambar e ya...terlalu vulgar....

karo tak Nutup dopokan juga


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)