Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tips njaga hengpong
Kiye jaman siki wes apa2 telpon kan,,,ora sitik sing duwe Hengpong saiki..nganti saka kamar maring kamar bae telpong2an... Ngguyu
nah apa maning nang kene kuwe kan wes akeh nemen sing arane maling Hengpong oya,,nah makane kuwe Lembaga Pagupon (Pengamanan Bagi Pengguna Hengpong) wes nemukna cara2 eben dewek ora gampang dicolong Hengpong e...


Pas ketemu karo bapak HP (Hadi Pranoto) sing bareng Ibu SMS (Sri Mariyatun Suradi),,trus dijelasna tentang tips2 menjaga Hengpong ben ora gampang di maling karo maling (ya iyalah sing maling ya arane maling) :

1. Kesing HP ne di ganti, ora sah nggo kesing sing kemroyal lah, sing murub2 ora nggenah. kesing e diganti bae karo godong gedang,,kan dadine uwong ngartine lemper atawa arem2 oya??

2. Nganggo HP ne sing gede ne sak layah, nah ngko HP ne di doloh bae nang pawon ya ora papa,,lha wong gede kan laka sing ngarti kuwe HP..apes2 e ya paling nggo ngasah lading ganing bapane.ning ora ya nggo nguleg sambel,,sing penting kan ora dicolong.

3. HP ne di dalah omah bae,,dadi ne nang ndalan aman. yen pengen ngarti kabar HP ne pime ya kari nelpong bae nang wartel.takon wong umah,,HP ne esih ana apa ora...

4. HP ne nggo sing bisa diisi kartu 3. 1,bapane 2,ibune 3,ente. kuwe ndadikna irit juga. trus sing jaga dadi pirang2,,kan dadi 3 sing jaga HP ne.nah kiye juga bisa ndadikna kompak kluargane.gelem ora gelem kan ngger lunga kudu bareng2,,iya??

5. Golet HP sing nggo aki mobil.dadi ne ngger wong pan nyolong kan mikir2 ndisit owh,kan ngger nyolong kudu gawa akine juga sih.

6. nah kiye sing paling mutahir ben ora nganti kelangan HP,,ya ora usah duwe HP.dadi ne wong ngger pas mlbu umah kan misal pan nyolong HP dadi ora isa nyolong HP.mung ana ne kulkas,TV,gelang,kalung,anting2..ya dadi ne sing dicolong kuwe mau....Ngguyu

nah kiye kan tips eben ora dadi korban kemalingan Hengpong sih...dadine ngger kemalingan liyane ya ak ora urusan....

Moga dudu Wis tau kwehh Moga terhibur ya....ehehhe.,.,.
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
wakakaakakaka

LOL nemen sung....Guling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-Guling
Reply
#3
Guling-Guling

saka curanmor ya? nyong wis pernah ngrungokna...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
Guling-Guling
tak tambahi tips endah ora pernah sakit,mlarat,susah karo lia liane sing gawe sengsara,
ya MODAR baen ooo
Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling
mas um dool,tak tonggoni nasehat nasehat sing sesat liane Es Teh
Reply
Akhire posting jg . .Guling-Guling
daning jasak dgawa2 do? Ngguyu
Reply
(09-03-2010, 02:07 AM)banoth Wrote: Guling-Guling
tak tambahi tips endah ora pernah sakit,mlarat,susah karo lia liane sing gawe sengsara,
ya MODAR baen ooo
Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling
mas um dool,tak tonggoni nasehat nasehat sing sesat liane Es Teh

edan maning kiye,, Guling-Guling
(09-03-2010, 01:25 AM)akhdaafif Wrote: Guling-Guling

saka curanmor ya? nyong wis pernah ngrungokna...

tapi kan kiye khas tegal e mas,,
ngger kae kan djiladjab
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
kentir ah, ra pan meluni tips2 kiye ah,... Guling-GulingGuling-GulingGuling-Guling

melu mejeng ya bos:

[Image: pejwan.jpg]
"Jadilah Role-Model yang baik untuk adik, anak, dan lingkungan sekitar."
Reply
ora papa jo,,tapi wes jaminan ora kecolongan kaa...
jajal bae o0o.,.,
Guling-GulingGuling-GulingGuling-Guling
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
#9
woooh curangmor kiye Palu2nan

kudu mein sumber izz Guling-Guling

sekalian sing kapal belanda karo polisi tilang versi tegal len Ngguyu

aja klalen dimein sumbere Weee
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
#10
Guling-Guling Guling-Guling
Kayane koen bener2 mratekna ya Jedol Ngguyu

sumbere kweh, aja klalen :cool:
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)