Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
macet oh macet....
#1
ceritane 10 tahun gembiyen, enyong mulai kerja neng jakarta, tapi sampai saiki kayane enyong durung bisa nerima masalah kemacetan neng jakarta Nangis padahal saben dina pasti ketemu. otomotis enyong kadang stess gara2 masalah kemacetan iki. ditambah maning, pas mangkat kerja ora weruh matahari pas balik umah juga ora weruh matahari alias bengi ketemu bengi Nangis

Jakwir2 ana sing ngerti ato duwe cara ben bisa nikmati kemacetan neng perjalanan sing ktemu saben dina? Tulung
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply
#2
carane gampang kang....
- njagonge pinggir mbuh ngarepe wong wadon sing ayu+ndeplon angger numpak kendaraan umum... Guling-Guling
- Buka situs tcc neng hp ndopok neng dopokane TCC mesti cengar-cengir dewekan kang Ngguyu
- nyetel musik neng hp
- ngbrol karo penumpang liyane
- angger numpak motor ya aja klalen ngaub ndisit neng warung Udud + Ngopi eben Josss
- apamaning yah Mikir oya angger pengin ora kena macet brati aja ngikuti arus kang, dadine, angger wong2 mangkate ngetan sampeyan ngulon Guling-Guling
- aja ngikuti kebiasaane wong kang, angger wong2 pada ngantor jam 7 nan smpeyan jam 9 mbuh 10 an Guling-Guling

wis ah kaya kuwe bae sarane nyonk, angger ana sing ora bener ya pangapurane Push up
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
#3
ari duwite wis akeh,,,
balik tegal mbangun tegal,,,
apa majukna TCC ne baen endah bisa komersil kaya kaskus saiki...

tuli kerjane mung neng komputer tok owh um...
hehehe...
saya suka siomay
Reply
gampang kang...

1. dong kerjane mule jam 7nan, mangkate jam 3 esuk.. mesti ora bakal kena maceet... Guling-GulingGuling-Guling
2. dong pas kena macet, siapna amunisi nang njerone angkot, pasta gigi, karo permen kiss... wis o.. nyengir2 baen nang njaba jendela NgguyuNgguyu
3. dong nganggo motor, macet laka sejarahe nggo motor... mesti ana bae dalan nggo motor ka... tenang bae.. dong misale macet total.... motore lewat dalan nduwure mobil2 bae.. kan mobil pada macet, lewati bae nduwure mobil..
4. Lawan jalur macet. ... dong macet nang sebelah kiwa, sampyan dalan nang sebelah tengan... Ngikik

dong ora nikmat juga, :medang: + mangan Klepon pas perjalanan...

dong esih ora nikmat, Turu bae!!
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
gampang um....
cara menghindari macet

1.mangkat telat2 an bae...utawa ora usah mangkat...Ngguyu
2.mlaku apa mabur ya kena...nganggo kendaraan mesti kena macete...
3.kantore sing kon marani njenengan um...
4.kerjane yen dina minggu utawa tanggal abang baen...

Guling-Guling
Reply
#6
cara ne gampang,,,
njaluk tulung karo curut takon jalur got sing maring tempat kerja ne ente,yen mentok tengah jalan Macul ndisit endah tembus maring persisi ngisore tempat kerja ne ente.
di jamin,,,
glopotGuling-GulingGuling-GulingGuling-Guling
Reply
urip nang jakarta kan wis suwe jon....
ngapain mesti mikiri mangkat kerja macet....
biasa baen gyeh.......
macet ura macet .......Macul jalan terus.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)