Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JEBULE SING GAWE RUJI, SETANG KARO GIR KUE YAA WONG TEGAL
[Image: 2nfuo]

[Image: 2sil6]

SIJI MANING NGGO BUKTI YEN KOMPONENENE PIT KUE MEMANG SING GAWE WONG TEGAL PISS
[/align][/align]
hidup adalah senda gurau
Reply
(07-03-2011, 10:31 AM)DUKRI Wrote: [Image: 2nfuo]

SIJI MANING NGGO BUKTI YEN KOMPONENENE PIT KUE MEMANG SING GAWE WONG TEGAL PISS

ruji ban mobile apik temen yak... PISS
My Favorite food is Ponggol Setan and Sate Balibul!!!
Reply
ya ngaplote mipil terus
eben postingane akeh ya??? Ngikik maning
road to
6666th
Reply
Mbayangna karo Mikir terus Udud kue sing gawe sue

hidup adalah senda gurau
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)