Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rebutan moto penampakan pocong
Kang, Um karo sedulur kabeh...
kiye nyong arep share bae, cerita kismis (kisah misteri),
entuk seka blog sebelah. angger ora seneng, aja dibalang sendal yaaa...
PISS

Isih kemutan karo berita penampakan setan bocah cilik
neng Taman Dirgantara Munjul Majalengka ora?
Berita wes disiarna neng endi-endi, wes dadi tren topik neng internet,
neng tipi, neng koran barang.

Penampakan saiki ka macem-macem sung, ana penampakan hantu, UFO,
Crop Circle neng Sleman, tekan penampakan Gayus qeqeqe

Neng pinggir ndalan Majalengka sing arep maring Cirebon sempet macet,
soale uwong-uwong pada sek-sekan lagi sibuk moto-ni wit bringin sing
mayan gedhe neng pinggir ndalan ngarepe kantor UPTD TK/SD Kec.
Cigasong. Soale wingi jare ana penampakan pocong neng uwit bringin
kuwe.
Rebutan arep moto pocong (Click to View)
Percaya apa ora? Karepe...... Asli apa ora? nyong yo ora ngerti....
deleng dhewek bae ya, poconge guweh lagi nangkring neng mburine
bapak2 sing nganggo klambi biru
Lha giyeh...poconge lagi action (Click to View)
SUMBER
My Favorite food is Ponggol Setan and Sate Balibul!!!
Reply
potone masya allah gedene Kaget sung!

kwe poconge separo tok yah katone Mendem
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
Awas Setan poconge lagi ngantuk kweh nganti senderan ana apa.
I just don't wanna stay and wait for a wonder.
PesBuk
Reply
(08-03-2011, 12:36 PM)top_x Wrote: Awas Setan poconge lagi ngantuk kweh nganti senderan ana apa.

lha kuwe poconge malah pindah neng avatar -e ente no kang... wekekeke
My Favorite food is Ponggol Setan and Sate Balibul!!!
Reply
WHATTTAAAAWWW!!!!
BENGWIT KILLER Palu2nan
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
ΗΔΗΔΗΔΗΔΔͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦͦΗΔ poconge ndas tok daning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ahhaaaa Girang nemen
poconge isin barang pan difoto wong akehhh Xixi
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
pocong kah nggo rebutan yhak qeqeqe
artis indonesia wez ora laku apa yah Guling-Guling
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
kwe maksude piben????

nganti awan akeh wong kaya kuwe poconge esih nampak???? arip
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)