Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UNTAR
assalamualaikum wr.wb ..
ki cuman arep berbagi saja .. mbokkate panjenengan sekalian arep nggoleki PT lan keder arep kuliah nang endi .. ki aku rekomendasikan kuliah nang UNTAR ( UNIVERSITAS TARUMANAGARA) .. universitas sing ana ning jakarta, tepate nang grogol , jakarta barat ..
prodi sing ana ning untar lumayan akeh .. ana ekonomi , hukum , TI , tehnik sipil ,elektro , arsitek , DKV , kedokteran lan liya-liyane ...

seakehe aku ngerti sih yakk , bocah tegal sing manjing mrene lumayan akeh, nanging sanakjan mboten wonten paguyuban sing menaung jadi yo laka sing pada sing kenal 1/1 . PISS
suasana belajar tang mriki pun lumayan kondusif dengan lingkungan sing nyaman . dan sing perlu diketahui jebule pegawe2 nang UNTAR yo akeh wong jawane jebule.dadi ora usah risih walaupun nang ibukota tapi bahasa jawa selalu mendominasi !hahahah ..
mbokate ana panjenengan lan para sadulur sing arep coba2 manjing mriki monggo tanya2,kali enyong bisa help2 lah ;) utawi yen arep luwih jelas malih monggo check mawon teng http://www.untar.ac.id/index.aspx?n=1 . suwun Es Teh
faridbaeyah,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.
Reply
wah adoh nemen yah.... jakarta barat... Ngukuri batuk
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
(09-03-2011, 09:43 PM)ayiep_wawan Wrote: -ra sah quote.ibnu19-

lah emange sampean nang endi bos ?
faridbaeyah,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.
Reply
lumayan apik memang, (adong FE ne salah satu terbaik di jakarta)


fasilitas adong ning kampus 1 (sebelah trisakti) memang wis apik, kaya mall, hihihi

keterjangkauan memang oke, tapi ora nguwati cuacane, grogol adong awan panase poll, untung bocah tegal biasa panasan ya bos, dadine ora kaget


Reply
(13-03-2011, 12:03 AM)ilman Wrote: lumayan apik memang, (adong FE ne salah satu terbaik di jakarta)


fasilitas adong ning kampus 1 (sebelah trisakti) memang wis apik, kaya mall, hihihi

keterjangkauan memang oke, tapi ora nguwati cuacane, grogol adong awan panase poll, untung bocah tegal biasa panasan ya bos, dadine ora kaget

iya kang ilham . bener banget. sampean tang pundi toh ?
faridbaeyah,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.
Reply
wah nte ya,,,....

kiye amin jon,,...

tahu aci is amin PISS
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)