Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
STMIK Amikom Yogyakarta
(09-03-2011, 10:51 PM)ichijouji_ken Wrote: dasi abang'e nyonk nganggur oghh.. dawane mung 20cm, ana gambar lambang tutwurihandayanii..kayane dinggo koen luwiihh pantess ..PISS

iz, daning dasi cah SD mbiyen ? Nyengir

Pengen bisa ngembangna IT'ne Kabupaten karo Kota Tegal

Web: http://infotegal.com
Twitter: http://twitter.com/infotegal
FB: http://on.fb.me/infotegal
E-Mail: infotegal[at]gmail[dot]com
YM: infotegal
Reply
(09-03-2011, 11:01 PM)akhdaafif Wrote: mbokan ana sing takon2 berarti, nghubungi signature njenengan kuwe yah kang?

wis tak tambahi neng "tanda tangan"
Pengen bisa ngembangna IT'ne Kabupaten karo Kota Tegal

Web: http://infotegal.com
Twitter: http://twitter.com/infotegal
FB: http://on.fb.me/infotegal
E-Mail: infotegal[at]gmail[dot]com
YM: infotegal
Reply
mbien asline inyong pan sekolah ning kene um,
tapi nyokape inyong ra setuju padahal inyong wis ndaftar ngosek ngosek
{~NOBODY's PERFECT~}
Reply
(10-03-2011, 01:25 AM)wakmad_tangkil Wrote: mbien asline inyong pan sekolah ning kene um,
tapi nyokape inyong ra setuju padahal inyong wis ndaftar ngosek ngosek

Wah, mbiyen ya pas aq ndfatar neng kono akeh sing ngece. soale pas kue aq langsung ndaftar Amikom, ora ning PTN ndisit Nyengir

Pengen bisa ngembangna IT'ne Kabupaten karo Kota Tegal

Web: http://infotegal.com
Twitter: http://twitter.com/infotegal
FB: http://on.fb.me/infotegal
E-Mail: infotegal[at]gmail[dot]com
YM: infotegal
Reply
(09-03-2011, 10:36 PM)infotegal Wrote: Iya pas ndftar dinein 1.tapi y mengk kudu tuku dewek,murah2 kok. regane ana sing Rp. 3000 Nyengir

Murah temen ya kang. Nang ADB sing urung kelas kuliah dasi OSIS be 10.000!!

Apa kwe? Matre nemen iz..
Rambo
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
(11-03-2011, 12:15 AM)asad-yy Wrote:
(09-03-2011, 10:36 PM)infotegal Wrote: Iya pas ndftar dinein 1.tapi y mengk kudu tuku dewek,murah2 kok. regane ana sing Rp. 3000 Nyengir

Murah temen ya kang. Nang ADB sing urung kelas kuliah dasi OSIS be 10.000!!

Apa kwe? Matre nemen iz..
Rambo
Ana rega ana rupa owh Nyengir
Pengen bisa ngembangna IT'ne Kabupaten karo Kota Tegal

Web: http://infotegal.com
Twitter: http://twitter.com/infotegal
FB: http://on.fb.me/infotegal
E-Mail: infotegal[at]gmail[dot]com
YM: infotegal
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)