Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cara Posting
#1
Monggoh jaba pan posting info kampus ning kene. Jaba wis ana subforume, monggoh diposting ng subforume. Aja gletakan ning njaba. Sing durung ana subforum kampuse njenengan, posting ng njaba orapapa. Ngko dewek, tim TCC, sing mindahna.

Aturan liyane menginduk ning aturan forum. Suwun
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#2
oiya kiye enggal unggah2an ya min...
pinter ya ente min..anake sapa sih?hahaha... Ngikik

Kiye wayahe sedulur2 TCC kabeh sing esih pada kuliah mein manfaat nggo adi2ne sekalian.. Josss
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)