Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
universitas Padjajaran 2011
#3
Lagi akeh semprotan fogging krad Ngguyu
Briping dewekan krad Ngikik
Maturnuwun mbak anya. Infone lengkap nemen ah..
sisan promosi FB n twitter maning.. hahaha..ngko ana sing ngamuk Nyengir
Monggoh sing pan nguli yah neng bandung langsung kontak dik anya..

Suwun nya
Josss
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply


Messages In This Thread
universitas Padjajaran 2011 - by anyamuk - 10-03-2011, 12:04 AM
RE: universitas Padjajaran 2011 - by Man Sukrad - 10-03-2011, 07:23 AM
RE: universitas Padjajaran 2011 - by masindra - 10-03-2011, 09:52 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)