Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lawakan landa
ana pasangan lanang wadon, namane john karo manda. pasangan kiye wis dadian awit kelas siji sma.

pas lu2san, si john nglanjutna sekolah ning manchester, nah si manda maring london. cah loro kiye wis janji bakal setia lan bakal ketemuan seben preinan,

suwe2, si john kangelan nelpon manda, ditelponi ra tau diangkat, ngirim surat, ya dibalese suwene por, akhire, manda ngomong maring john deweke wis nduwe tarok anyar.

nah si john ora gelem nyerah, deweke yakin bisa ngolihna manda maning, tapi sayang, manda kayong ra betah ditelponi lan disurati terus karo si john.

manda nduwe akal endah si john nyerah, manda njukut fotone sing anyar karo taroke, sing posisine kayong saru (ora ilok disawang wong liya), terus dikirim maring si john karo ditulisi, "I found a new boyfriend, leave me alone."

si john patah hati, dongkole nemen, dayike mikir, "asem ndean, sayang adoh, dong perek bae bocah2 pesurungan tak undangi kabeh". si john akhire mbalesi surat manda, fotone manda sing mau dijukut maning, trus ditulisi surat ng mburine, "Dear Mom and Dad, having a great time at college, please send more money!"
bar kue fotone dikirim post maring alamat wong tuane mandA.

sekian .... Nyengir
aja disamplong Balang Sendal
"Jadilah Role-Model yang baik untuk adik, anak, dan lingkungan sekitar."
Reply
#2
nyong durung mudeng kang Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
ndean... jawane si john pan males ulahe manda karo ngirim fotone sing saru maring wong tuane karo njaluk duit maning. dong ente sing dadi wong tua pimen rasane.... Nangis toh

eh kiye cerita lawakan apa drama sih....
salam kompak
JAYA TERUS TCC

Fathur Rizki
blog dodolan kasur[/size][/font]
Reply
#4
(12-03-2010, 05:16 PM)akhdaafif Wrote: nyong durung mudeng kang Guling-Guling

bener ura lucu
Guling-Guling
saya suka siomay
Reply
hahahahaha...
lucu.. lucu...
gokil..

terus nasibe manda pbe kuwe????? wwkwkwkkk
Reply
kueh saud,ana sing ndukung siji....ndelengna pada plonga plongo ora mudeng malah dadi lucu..Guling-Guling
Reply
#7
kyeh yu dani bisane bisa mudeng sih?? nyong tah heran Xixi
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
asline aku ya ora patia mudeng Ngukuri batuk Xixi

'lucky.dani Wrote:hahahahaha...
lucu.. lucu...
gokil..

terus nasibe manda pbe kuwe????? wwkwkwkkk

ya paling ora disamplong Balang Sendal karo wong tuane Nyengir
"Jadilah Role-Model yang baik untuk adik, anak, dan lingkungan sekitar."
Reply
Guling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-GulingGuling-Guling
apik..apik um...
kuwe ngko ending'e si john dadian karo ibune manda ora??
ning ending'e kaya kuwe rame maning keh, ky telenopela...
Guling-GulingGuling-Guling
Dony Septyharsono - donyseptyharsono[at]yahoo.com
lagi nang Jakarta, interest in tax, accounting, audit lan politics
Reply
Guling-Guling
dikirmna maring wong tuane manda.. kayong apa dugale wong tune yak Guling-GulingGuling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)