Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ora kerasa jebule setaun
lez owh makan-makan...
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame
Reply
(13-03-2011, 12:06 PM)ibnu19 Wrote: yuh makan-makan
urusan moral tah diurus dewek Ngikik maning

Yen ora merugikan wong liya tah udu urusane enyong, tapi yen wis mengusik ketenangan wong liya apamaning ketenangane enyong, absolutely kuwe dadi urusane enyong Es Teh
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
betul sekali man sukrad

aku ya seneng ndeleng gambar wong wuda [Image: 5.gif]
tp angger sering dikirimi gambar wong ayu tp ora wuda, ya suwe-suwe enek oh
aja danggepe guyonan [Image: hammers.gif]
road to
6666th
Reply
(13-03-2011, 01:39 PM)ibnu19 Wrote: betul sekali man sukrad

aku ya seneng ndeleng gambar wong wuda [Image: 5.gif]
tp angger sering dikirimi gambar wong ayu tp ora wuda, ya suwe-suwe enek oh
aja danggepe guyonan [Image: hammers.gif]

ya kena wes ak ora ngguyu owh ya mung Guling-Guling

sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)