Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sing gelem nge-handle kaos
#11
^^^ wkkkwwk jon pulung ws join ahhh tp kyk e msh prlu di tutor kyehh ... soale mung kuot tok sihh langka komen e Nyengir

klik mene ndisit jon, nggo nambah2 ilmu ttg cara penggunaan forum
http://forum.tegalcyber.web.id/showthread.php?tid=8

bar kuwe kenalan neng thread kiye owhh dgn cara mbales anyar ...
http://forum.tegalcyber.web.id/forumdisplay.php?fid=4

yen pan latihan posting ya bsa neng kene
http://forum.tegalcyber.web.id/forumdisplay.php?fid=76
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
#12
quot tok ngruntahi kuwe wong ah Guling-Guling Guling-Guling laporna mandraup bae Ngikik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Lightbulb 
[b]gawe jaket bae oooh ....
terus kaose sing nganggo kerah lan putih jon !!!
apik kaya kue beleh>>>>???

hehhe :manuk:
[/b]
]
AKU SUDAH DEWASA MAK, PENGEN NIKAH
Gadget Gratis Seka Xpango : KLIK NENG KENE
WEB PRIBADI ENYONG

mangsude kang hafidz kaya kie
monggoh mampir deleng liane trus dikomen...mbokan ana usul maning

Koleksi Distro TCC by Poci
ader sing dimaksudna kuwe poc???

mbokan dudu iz....


Nyengir Nyengir Nyengir
road to
6666th


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)