Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kenalan wong paling Manis se TCC
Josss yakin kang... welcome bae wis.......
selamat datang (Click to View)
hidup adalah suatu perjuangan dan pencapaian...
"ari wani aja wedi2, ari wedi aja wani2"
(alexander man dra'up)
(19-03-2011, 11:50 PM)aduwlaracuk Wrote: "nggal dina padahal lewat TCC nang griya visio"

Kuwe Udu TCC kang, tp kios galgil Ngikik maning
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
salah ya kang sorry heheheh kuwi mung lapak kaos e ya kang hehehhe
-Pengen ana kanggo ne nang kota Tegal-Pengen selalu berbagi seng inyong bisa-
melu takon kang?
kios galgil aka griya visio neng endi si???
Pengen weruh len kang aduw ..
PISS rada Aja OOT
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat
Nang ngarepe pasar pesayangan kang...
weruh ora iku pasar pesayangan...?
yen ra weruh mending mbuka google earth atawa wiki map hahahahaha
-Pengen ana kanggo ne nang kota Tegal-Pengen selalu berbagi seng inyong bisa-


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)