Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
perkenalan.....,jebule kudu ana judule..,sing mau tak klik klik ora bisa2...
(22-03-2011, 07:39 AM)ayiep_wawan Wrote: Sugeng gabung ng TCC, bagi2 ilmune yak Mendem

ilmu mabur karo ngeclap jon...? dinungi disit endah waleh...Mendem
hehe..
bacht-brebes,"menghitung mundur melangkah maju"blog e nyong
(22-03-2011, 07:01 PM)asad-yy Wrote: Slamet datang kakak, santai aja. Jangan tegang gitu...
Es Teh
iya koh...kayong rada grogi..krentag bokat ana masa orientasi siswa ne..
Medang
bacht-brebes,"menghitung mundur melangkah maju"blog e nyong
(22-03-2011, 07:16 PM)Pro_T_Lon Wrote: selamat bergabung nang kene jon.. sing betah yak

iya koh...tembe sedina be kayong wis betah nemen...bisa2 nyong ari minggat sing ngumah pan andon nginep ng kene baelah...olih ora jon...?
PISS
bacht-brebes,"menghitung mundur melangkah maju"blog e nyong
welkam ya kang nang TCC Josss

semoga bermangpaat nggo sampean , forum , kanca - kanca lan liya liyane Mendem
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)