Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ngenalna awake dewek
wis lah ra sah ksuwen...
assalamualaikum wa
mlebu ngkene jare dikon ngenalna
aran: baglek
umur: 31 (yen ng samgong ya wis kobong)
asline: brebes
saiki uripe: yaa esih ng brebes sungkan lunga-lunga
gawean:Mulang ES-ED (asline sh mung ngulahi bocah thok ora bs muruk)
Kesenengan: ngopi kr udud ngeteng ng warung(utang)
alesane melu mlebu: pengin ndopok kr mrupus (tp ora kesirihan liyane lo)
fesbuk: sickartgrohl[at]gmail.com
friendster: wis tak pegat
twitter: panganan apa maning kwe?
BS: nerverse.wordpress.com
wis cukup ya kenalane wa......wis apa durung kyeh wa? wis bae ya
wassalam
Baglek,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2011.
SUGENG RAWUH NENG TCC Es Teh
FORUM NGGO NDOPOK WONG TEGAL LAN SEKITARE
SEMOGA BISA BERMANFAAT
AJA SUNGKAN POSTING SING MANFAAT Josss

BEST REGARD,

ELANK PISS

Tulung di like ya ampunnnnnn
> http://www.facebook.com/stanbook <

monggo ditonton dagangane nyong Es Teh (Click to View)
(21-03-2011, 11:52 PM)Baglek Wrote: wis lah ra sah ksuwen...
assalamualaikum wa
mlebu ngkene jare dikon ngenalna
aran: baglek
umur: 31 (yen ng samgong ya wis kobong)
asline: brebes
saiki uripe: yaa esih ng brebes sungkan lunga-lunga
gawean:Mulang ES-ED (asline sh mung ngulahi bocah thok ora bs muruk)
Kesenengan: ngopi kr udud ngeteng ng warung(utang)
alesane melu mlebu: pengin ndopok kr mrupus (tp ora kesirihan liyane lo)
fesbuk: sickartgrohl[at]gmail.com
friendster: wis tak pegat
twitter: panganan apa maning kwe?
BS: nerverse.wordpress.com
wis cukup ya kenalane wa......wis apa durung kyeh wa? wis bae ya
wassalam

rika ganing anjog mene2 jon....?Es Teh monggo owh..endah nliktik skalian...
bacht-brebes,"menghitung mundur melangkah maju"blog e nyong
um bach tiar Salam sayang dong balesi postingan trit mboten usah di quote woh Josss
Sugeng gabung ng TCC, bagi2 ilmune yak Mendem
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
selamat bergabung nang tcc Josss
road to
6666th
sugeng rawuh bapak guru baglek Josss ...
Aja isin2 pak Es Teh
Bagi ilmune ya pak guru
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat
welkam ng TCC bapak guru baglek Es Teh
I just don't wanna stay and wait for a wonder.
PesBuk


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)