Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Menyelesaikan Soal Perkalian Tanpa Harus Bisa Perkalian
#10
Sekedar share sih orapapa jon jek..
tapi ya kuwe, secara pribadi.. pendapate aku juga sepakat karo liyane..
Solusi, tapi nggawe bocahe ora gelem sinau..
Trus ora kebayang jaba lagi ujian.. kuwe nembe bilangan sing angkane kecil,
pime jaba 99 kali 87 misale.. Ngikik
kiye bocah ndarani kemplung oh daning pengawase.. lagi ujian malah nggaris2.. Ngikik
garise akeh nemen maning... malah dadi ruwed bin keder...
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply


Messages In This Thread
RE: Menyelesaikan Soal PerkalianTanpa Harus Bisa Perkalian - by masindra - 28-03-2011, 09:52 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)