Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KIAI KAPICIRIT
WAAKAKAKAKAKAKAAKAKKAKAKKK :NGAKAK: :NGAKAK:
Assalamualaikum
Reply
WEKEKEKEKEKEKEKEKE.... qeqeqeqeqeqe
sing pan tuku karpete Wa Dukri oya..? brarti....????
Nggal Dina kudu Semangat, Meski ora duwe Duit.
positif thinkking lah.,
Reply
Quote:ngisore enyong sing dadi karpete kyeh Guling-Guling

tak tambai yip.... karpete Guling-Guling

hidup adalah senda gurau
Reply
#24
qeqeqe qeqeqe

ana" bae kyeh kyaine...sih ora se*pakan tli sarungan bisane tembus karpet?? apa ngising kuwe ndean dudu kapicirit maning Guling-Guling
Reply
ora isin ya Guling-Guling
kapicirit gemboran Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)