Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
undangan pameran harlah kota tegal
#1
salam.,,,
winginen nyong mbene melu rapat persiapan pameran "Gebyar Teknologi Informasi dan Produk Unggulan Kota Tegal Tahun 2011"
kebeneran lagi neng Tegal, aku bisa teka,, padahal wis di wakilna maring arrya antasena (cahcupu) dadi miki teka wong loro..

olih snack karo ngrungokna pemaparan seka kepala dishubkominfo Tegal Chaerul Huda + GENERAL MANAGER. KANDATEL PEKALONGAN. Raharjo

sing dipaparna antara lain
acara sing pan diadakna
* Jalan santai 10 April 2011
* rapat DPRD 11 April 2011
* upacara bahasa tegal 12 April 2011
* Pawai 30 April 2011
* Pameran 25 - 27 April
* pelatihan internet gratis 18 - * april 2011
* seminar optimasi internet **** 2011
* blog competition + game compettion bareng ma pameran

nah seka tegalcyber wes di undang nggo ngisi salah siji stand neng pameran kuwe
monggoh seka kanca2 mbokan ana masukan apa trus sapa sing kira2 pan ditampilna karo pan ngisi acara pameran kuwe.
soale pan di panjer +- telung dina

sing wis di olih rembugan karo sing nggede neng TCC
ana beberapa sing pan ditampilna
1. website forum kebangaan e wong TEGAL http://www.tegalcyber.org
2. rangkuman dopokan2 sing manfaat dicetak didadikna buletin/buku
3. foto2 kegiatan TCC sing pernah di lakukan
4. kan ana komunitas dewek sing neng ngingsore TCC
kaya Tegal Cyber Cycling
==> melu majang fixie ne bocah
kaya Tegal CYber Camera
==> hasil jepretan yahudd e kanca2..
5. sing utama ==> nggolet sumber daya sing bisa melu ngeramekna Stand TCC (panitia lapangan)

kuwe nembe ana lima point
mbokan ana ide yak..

-no junk please-
saya suka siomay
akhire diposting
kuwe tempat pamerane nang ndi ya???
pendopo???apa gor???
road to
6666th
#3
yuh...monggo sing pengin berperan,ngacung bae..
ora usah rudu
mbokan ana sing ditunjuk,sanggup,ya ora usah ceger2an
jarang2 kaa event kaya kiye,sekaligus nggo belajar mbokan mbesuk pada dadi event organizer

btw,display nggo ning stand wis ana?laptop mbuh PC,2biji mbuapa,sukur2 luwih.
mbokan um aryya sanggup nyediani router selama pameran owh...
...::: Kaligangsa is a beautifull country :::...
#4
TKP ne neng balaikota..
neng Pendopo,,
jare eben wong ora pada wedi mlebu pendopo..

masalah display kuwe sing madan2..
mbokan um Cuphe karo um arrya bisa nyediakna ya sukur
Nyengir

saya suka siomay
#5
kudune ana tip kreatip dekor go natani tempat endah disawang enak,,les sapa seng pan maju dadi tim ndekor cool nemen

peralatan kaya pc insya Allah ana wes,,syukur2 nek "om gendut 1" arep nyumbang perkakas tempur'e qeqeqe
25 penyakit ada dalam khamr, Khamr di HARAMKAN
15 penyakit ada dalam daging khinzir, daging khinzir di HARAMKAN
4000 zat kimia beracun ada pada sebatang rokok, Patutnya rokok diapakan ?!
Um,sing penting ben stand TCC katon sip nang dunia per maya an.. Ngguyu
Es Teh
urip bareng-bareng
Tanggal pira sing ana stand'e? d0ng q neng tegal tah siap2 bae..
kaose TCC sing ndopok dipajang go dekor bae oh.. hahaha...

foto2 kegiatane dwek pas kopdar, pit2an, bubar, sing neng kapyuk ya kena.. Nyengir

ad0ng bsa si gawe stiker, d0ng buletin kayane dibuangi tok.. hehehe,
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
#8
kayane persiapan secara teknis wes siap kabeh,,saiki di kumpulna uwong2'e go gawe kepengurusan kecil menyikapi acara neng nduwur,,dari kepengurusan kuwe ngko tinggal mbagi tugas'e masing2 Es Teh
25 penyakit ada dalam khamr, Khamr di HARAMKAN
15 penyakit ada dalam daging khinzir, daging khinzir di HARAMKAN
4000 zat kimia beracun ada pada sebatang rokok, Patutnya rokok diapakan ?!
wah sip kuwe,

sayange nyong lagi ora neng tegal arip
Bisa tha usahakna pas pameran bisa melu um, tp ya durung pasti ampunnnnnn terus adong gon kumpul saiki ya ora bisa um Melu bae
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)