Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
undangan pameran harlah kota tegal
aku yaa pengin berpartisipasi, kayane ngko tanggal 25-27 april aku free... esuk - sore
tapi bingung pan berpartisipasi apa? Ngukuri batuk
mbokan kayong kurang tenaga supporter insyaAllah aku bisa melu2 Ngikik maning
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

siap-siap bae ya um animcuwiru
tenagane siap dinggo Josss
road to
6666th
oia d0ng pengen tambah akeh sing daptar gawe bulletin cara daptar TCC baen.. kan akeh kuweh sing kangelan daptar TCC..
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
um heri ak kancani kyeh yuh Josss
wahahhahy Xixi
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
#35
pengenalan dasar tentang android bisa danjingna ? ben wong tegal ngerti android... Guling-Guling pumpung android ge hot...ana masindra,minap,tkid,oji n aq ♪sing wes radan ngerti tentang android... Ngacir
makane melu oh
dijaki kabeh
road to
6666th
@öm oky,
bisa nemen.. ngko dipajang o,dirante tapi. ngko ana sing nggondol.. hahaha
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
#38
usulane ayuni nsing gawe bulletin, boleh juga. tapi apa pan dicetak? kan pengen paperless...

apa digawe slide-e bae?
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
(30-03-2011, 05:50 PM)andri_1801 Wrote: Wis owh, master mastere pada ngumpul. Mbokan butuh air mineral kemasan Cup, Ngko tak jukutna minuman CUP seka kantorku wis. tak usahakna. olih olih 3 kardus mbuapa.

um PM nomer hape yak???
ben bisa dihubungi mengko
suwun nggo sumbangane Josss
road to
6666th
#40
insya Allah saka aku nggo sing jaga stand tak sediakna minuman suplemen KBE karo Kopi Jahe.... kena nggo batir ngbrol...


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)