Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
undangan pameran harlah kota tegal
>Um Ibnu,,PM sent. yawis ngko kabar kabar baen. aja mepet ya..Gudange rada adoh seka kantorku soale.
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
aduh ora dina weekend ya...kie tempat e nang ndi si pameran ee???
balai kota mba ... yuh melu oh Salam sayang
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)