Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kenalan Yuks..
(13-04-2011, 01:09 PM)masje lakalaka Wrote: Salam kenalan juga nyong juga mbe ndaptar kiye

gawe kenalan dewek mana jon
road to
6666th
selamat datang di TCC
sing penting islam
#23
kayane paham keh karo wong kie Guling-Guling
sugeng rawuh ning TCC jeng lia.....Es Teh
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Slamat datang kaka, jangan sungkan berbagi yach.. Ngikik :d
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
melu ah Nyengir
nubi qie ! lam knal bae wezz .. Salam sayang
qqabdoel,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2011.
gawe trit dwek oh qqabdoel ...

ajha nang tempat e wong liyane ... yuh monggoh gawe trit perkenalan e dwek Josss
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
sugeng rawuh jeng...
jadilah orang yang benar....
SUGENG RAWUH NENG TEGALCYBER MONGGO DIPENAK NANG KENE :TAHUACI: POSTING SING BERMANFAAT Es Teh SEMOGA TCC BISA BERMANFAAT GO PANJENENGAN Medang



WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)