Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DAWA
Draup dayike somplang nemen ah Nyengir
Yen enyong dadi kaji amad, kuwe draup telake tak sumpel mercon sung Nyengir
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
#12
Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling Guling-Guling

modar oh kang jaba kaya kuwe....
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
ora modar maning

dedel duwel ndean

kecret ndi-ndi ora

Guling-Guling
road to
6666th
Reply
Aja galak galak o,nko draup ra gelem eksis
sing penting Es Teh
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)