Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yanu pan kenalan kehhh,xixixi :D
Assalamu'alaikum
sing pertama,yuh nyong sampeyan kabeh ngucap syukur disit maring sing gawe urip.Sing wiz ngain kesehatan lan keselametan maring ny0ng sampeyan kabeh.Sing lg ora sehat ya tetep kudu nyukuri.soale apa? Ana hadits sing m0nine kurang luwih kaya kiye: ''sakitmu sewaktu didunia,(hakekatnya)berasal dari azab akherat yg diturunkan (sebagian) ke dunia''.M0ga2 cepet mari ya nggo sing lagi sakit.
Yuh langsung ah tunjep poin bae,aku
namane: Mustaffa,ngundange taffa bae ya...eben kay0ng sejen karo nama pglan sing uwis2.
Yanu umahe nang randugunting,weruh oya?sing isine wong adol kupat glabed.
Kerjaane: lg golet kerja
hoby ne nntn bukan 4 mata
alesan melu gabung: nambah kanca,soale bnyk tmn bnyk rejeki(padahal hakekate ya rejeki wiz ana sing ngatur,tp kan syariate dilak0ni disit ow iya?)
Terus apa maning yah bar kuwe?kelalen tsung. Wiz lah sam0n0 bae,mbokat kurang ya tambahi.ning luwih ya belakna.ning salah ya pangapurane lan tlong benerna.
Wassalammu'alaikum
mustaffa,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2011.
selamat siang menjelang sore
selamat datang di TCC Es Teh
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

sugeng gabung ng TCC, bagi bagi ilmune yak Mendem
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
welkam kaka .... welkam ..... welkam saya ucapkan Salam sayang
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
met gabung sodara Josss
road to
6666th
Wa'alaikumsalam. salam kenal juga ya...
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
#7
Hahah.. lengkap nemen syung..
ngomonge dawa nemen..
Joss ah.. asyik yen kaya kie
kudune ditiru liyane juga..
kan nggo sing maca dadi kepenak oh..
yuh ah digawe kepenak nang kene..
iya beleh dulur, iya kan.. iya dong? Ngikik
Dang ana kesulitan aja sungkan2 takon
maring nduwur2e aku kae..
Insya Allah pada siap membantu kang taffa..

Medang

jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
insya allah ak muga muga bisa mbantu juga

tapi tulung juga d bantu Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
welkam ng TCC ya Es Teh
I just don't wanna stay and wait for a wonder.
PesBuk
SUGENG RAWUH NENG TCC Es Teh
FORUM NGGO NDOPOK WONG TEGAL LAN SEKITARE
SEMOGA BISA BERMANFAAT
AJA SUNGKAN POSTING SING MANFAAT Josss

BEST REGARD,

ELANK PISS

Tulung di like ya ampunnnnnn
> http://www.facebook.com/stanbook <

monggo ditonton dagangane nyong Es Teh (Click to View)


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)