Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
putusan pinal masalah pameran harlah kota tegal
#1
ana berita kurang apik kiye sedulur kabeh ngosek

ceritane mau isuk aku takon kepastian karo detail acara untuk pameran halah sidane pimen, nah kiye secuil kutipan pembicaraane aku karo salah siji staff dishub

Code:
[CC]
    Laporkan · 11:09
    tp kepastian untuk acara gimana mba
    sudah deal ?
    jadi atau ada revisi

[STAF]
    Laporkan · 11:10
    dibatalkan

[CC]
    Laporkan · 11:10
    ogh ga jadi yah

[STAF]
    Laporkan · 11:10
    yang pameran g jadi mas
    tadine mo bikin surat pemberitahuan
    tp blm jadi2
    yg jadi cuma pelatihan dan lomba blog
    yg lomba blog pengumumane menyusul

Dadine untuk Acara Pameran di CANCEL, sementara untuk lomba blog masih dilanjut waktu dan tempat akan diberitahukan lebih lanjut Es Teh

Aku pribadi ngucapna matur suwun nemen kiye go kanca2 member TCC seng wes melu urun rembug masalah pameran kiye mungkin mengko diganti neng kesempatan berikute dewek bisa tampil gawe stan tcc go ngenalna tcc marng wong2 tahu aci Es Teh

Update :
kiye surat resmine
25 penyakit ada dalam khamr, Khamr di HARAMKAN
15 penyakit ada dalam daging khinzir, daging khinzir di HARAMKAN
4000 zat kimia beracun ada pada sebatang rokok, Patutnya rokok diapakan ?!
kesetunggal wa ...
Xixi

berarti ora sida um?
lah ues di semangati ka yah Kejem ah..
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
sabar um cupu Josss perjalanan masih panjang :semangat:
Yawislah sabar bae,.. Semangad semangad
Merdeka Merdeka
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
pameran dewek bae....
hehehehe
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
iya kuweh,ide ne om sani Josss
piben ngger dewek gawe pameran khusus TCC? Es Teh
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
angel dong pameran dwek Ngikik tempat lan publikasine Ngikik danane kayong bisa tekor kas TCC Ora Olih

fokus kumpul2 bae disit mengko dari kumpul kuwe mbok bisa merumus sing bermanfaat Josss
ambil hikmahnya
kita bisa fokus ke JJS guci Josss


road to
6666th
Untuk tegal yang lbh baik Josss
sg penting wis katon bahwa penghuni2 TCC pada duwe semangat go majukna tegal... Mbokan ngko ana event liyane oh Josss
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
misale pada fokus deneng sing ndaptar esih setitik yah Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)