Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nginstall sing arane Android Development Tools, Eclipse
#11
weh kown daning http:// trus dilanjut https:// ora kena aya kuwe owhh n ora nganggo http jon,
coba diulang maning klik ADD trs deleng neng postingan e aq sing mau ... kudu persis aya kuwe ya
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
ora susah nganggo https um

malah ora bisa ...
kudune misale nang kotak e bisane kaya kiye

ADT - http://dl-ssl.google.com/android/eclipse/

terus kae cara ke 2
Selamat kown wis anjog maring tahap kiye, seperti biasane komputer kown kudu nyambung karo sing arane internet. Saiki beranjak maring langkah-langkah e owh.
1. jalanna Eclipse, pilih Window > Android SDK and AVD manager

aku malah bukak tulisanne "Location of the android SDK has not been setup in the preferrences"
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
#13
njajal bisa ora len ?
yen aq mau sih nganggo path https://
path sing http:// ta hapus
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
malah ora bisa OK um ...

Ngukuri batuk gari masalah

1. jalanna Eclipse, pilih Window > Android SDK and AVD manager di bukak

aku malah bukak tulisanne "Location of the android SDK has not been setup in the preferrences"
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
#15
owh kown buka maring
Windows > Preference > pilih Android
trus SDK Location e kown sesuaikan karo path kown install SDK yakk ...
yen aq kan ng :
C:\Program Files\Android\android-sdk-windows
trus di apply bar kuwe OK
trus jalanna maning
Windows > Android SDK and AVD manager

mestine kown bisa pada bisa beda
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
sejen um ...

ak tak cek langka

tapi mbuh file android e ak nang ndi keh lah Duka cita
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
#17
berarti sing neng "sing kudu wis jalan kurang jon" Ngikik maning

saiki kown donlot langsung bae n install SDK-windows .exe
http://developer.android.com/sdk/index.html

Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
#18
kie eclipse apa si um ? kusus go emulator pa device ? ng nduwur malah njelasnane androide dudy eclipse ne Palu2nan
Reply
eclipse gampang ka um ...

sing angel kue android e Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
#20
kie aq rung maksud asli...kie gawe pa ? go emulator ?pa go devices ?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)