Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nginstall sing arane Android Development Tools, Eclipse
kan ana keteranganne

simulator owh sing aran keren e Android Virtual Device

berarti ya emulator
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
#22
endi keterangane laka ka Ngikik maning
Reply
di waca kabeh oh tutorial e

potongan saka pajwan Wrote:Nyiapna nggo download package e
Selamat kown wis anjog maring tahap kiye, seperti biasane komputer kown kudu nyambung karo sing arane internet. Saiki beranjak maring langkah-langkah e owh.
1. jalanna Eclipse, pilih Window > Android SDK and AVD manager
2. Pilih Available Package
3. Centang neng Android Repository
4. Otomatis akan melakukan Update , yen ora pilih Refresh
Pilih sing endi sing pan dipilih ora usah kabeh dipilih, yen nyong sing tampak pada gambar

Saiki nggawe simulator owh sing aran keren e Android Virtual Device qeqeqe
Simulator kiye sing mengko ne dewek undang nggo njalanna aplikasi android
1. Klik Windows > Android SDKdan AVD Manager sekan eclipse, neng kotak dialog Android SDKdan AVD Manager, pilih New
2. Isikna persis aya kiye, ya
Name AVD22
Target Android 2.2
SDCard kosongi bae
Snapshot kosongi bae
Skin WQVGA400
Hardware kosongi bae
yen wis nggawe, klik aran AVD ne trus golet tombol Start
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
#24
kyeh ki,
eclipse kiye nggo develop aplikasi2 android, nah mau si iqbal kuwe pengin nyoba android tapi langka hp ne, dadi ne ta saranna nganggo emulator, nah karena tahap install emulator kiye pada bae, daripada aq posting terus2an, akhir e ta kon ngrujuk maring thread kiye,

awal e aq ngepos neng kene jon
http://tegalcyber.org/dolanan-android-ta...-7909.html
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
#25
brati kie tutor cuma go emulatore ? ? pa go device bisa ? Ngacir
Reply
wah instaler r10 windows e ora glem mlaku ... padahal tak instal javane sing di mein ka...
tak jukut sing kiri dwek Ngukuri batuk
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
#27
keh bal cara instal sdk ne...ng kene tutor go r8 tapi go r10 bisa...donlod sing extensine zip ya...ja ♪sing exe... monggoh http://www.kaskus.us/showpost.php?p=3531...count=1301
Reply
siki wes bisa ... pan update ...
ues setengah ...

ngenteni sue nemen gluduk asem ...

mesti udan baen jam semene
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
#29
(10-04-2011, 03:22 PM)Okky_hatake Wrote: brati kie tutor cuma go emulatore ? ? pa go device bisa ? Ngacir

sing kiye mung nggo emulator e owh jon,

##
yen
adb install kuwe bisa nginstall aplikasi ng device fisik (hp) ato neng emulator hp .
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
keh aku tembe semene
esih keder Ngukuri batuk

pencerahanne kyeh ...

enggal rampung siap" klepon sent yah Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)