Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nginstall sing arane Android Development Tools, Eclipse
#41
internal memoryne laka ? deleng ng seting
Reply
#42
wuizz ngeri akhhh .. ana tongolan facebook e juga, pben kweh cara nampilna ne Nyengir

###
kamsude pben bal ? yen pengin mlebu maring market ana perlakuan khusus maring emulator e kown,
aq durung njajal kye sekan artikel kiye, tp yen ta deleng2 sih masuk akal juga, mbokan kown lg on fire ngoprek ya monggo, yen ws berhasil njajal di gawe dopokan owhh Merdeka
Quote:http://blog.varunkumar.me/2010/11/how-to...oogle.html

yen pengin gampang e tah nganggo cara ne aq sing ng dolanan android tp ora ndue hp android, trus download e ora ng market e android tp ng
Quote:http://blapkmarket.com/en/login/
ato ng server liane.
selamat mencoba .... ditunggu dopokan anyar ttg android sekan kown Nyengir
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
ngesuk wes um ...
paketan smart e ak entong ... Ngikik

matur nuwun lho um ...

misale tongolan facebook gari aring browser ,,,

berarti emulator e persis jiplek kaya hapene um ... Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
@um okky .... nang ndi um ... esih keder aku ... Ngukuri batuk
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
#45
ng seting sing gambare gear...
Reply
anane internal tok ...

sing eksternal langka ...

emulator kah mesti kaya kue Duka cita
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)