Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pendidikan neng Tegal
(15-04-2011, 08:56 AM)ayiep_wawan Wrote: tapi nt mau malah cerita gaya hidup karo keadaan ng SMAne nt... ya jare aku ora nyambung oh bal....

bener jare om ichi... sing dibahas pada ora nyambung karo maksud asale... Josss

iya seh um .... pangapura wes ampunnnnnn

@ um elank : iya um ... pengen tak sebutna nama sekolah e maning engko di anggep ora nyambung mending ra sah ... tapi intine baen .... aku dleng seh smp ne sing madan semrawud lah sing bocahe ngeri ngeri ... nang aku ya juga ... enggal 5% e saka bocah nang smp sing tak maksud kue kerja soale pikiranne juga kelingan wong tua karo ues males sinau ndean ...
Josss
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
adong nyong jujur bae wis Josss berhubung SDne nyong ora pati "ngetren", lagi angkatane nyong bocah sing nganjutna nganti SMA/SMK/MA laka wong 15 Ngukuri batuk
Reply
tapi kan judule ana oh um Nyengir

sing angele nang kono mogane mudun Pendidikane Josss
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
lah mangkane kiye digoleti sebabe ora pada lanjut Es Teh

dadine dong pan nein motivasi bisa tepat sasaran..
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)