Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siti,,,siti,,,oh,,,,siti sedunia
qeqeqe saiki ana udin sedunia karo siti sedunia yaaa Nyengir
I just don't wanna stay and wait for a wonder.
PesBuk
Reply
jangan pada gemerah di sini
saya selalu patroli lho

[Image: gsdr3hww.jpg]
road to
6666th
Reply
(15-04-2011, 03:02 PM)ibnu19 Wrote: jangan pada gemerah di sini
saya selalu patroli lho

[Image: gsdr3hww.jpg]

Gambare ora mencungul Guling-Guling
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
Guling-Guling Guling-Guling
anaa sp donge neng kumpulan siti kuwe eh,bisane ayip raine njleput aya kuwe ya??
PISS yip
Ngacir ah
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat
Reply
(15-04-2011, 12:02 PM)ayiep_wawan Wrote: prengasane kyk kwe apik apa yah? arip

nt lagi kenapa si yip..lagi kurang sajen apa piben..aja terlalu terbuka jon...kayong ana sesuatu diantara nama "siti" sih yip.... Ngikik maning
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
iya kueh Pak leo ...

ana apa sih kaka ayiep yang cantiknya ampun ampunan Paes
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
Dolanan sih dolanan tp ya dipikir disit, kayak udin sedunia ceritane? Lagu udin sedunia be ana sg nyekal gara2 ana wong sg namane kesebut ng lagu kwe tp artine ora apik utawa salah...
Kye juga bisa2 kyk kwe, adong cm gasak2n karo wong sg kenal tah ora apa2.. arip
jajal enyong lan nt kabeh namane kesebut tp artine disejen'a atau salah.. Pben jal? Mendem
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
ya Palu2nan ................... Ngikik

ora enak juga seh um Nyengir

Mending bersyukur baen ues di mein nama apik Josss
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
tips memberi nama anak
http://tegalcyber.org/9-tips-memberi-nam...-5192.html

joss

dadine bocahe nang fb nganggo aran asli Nyengir
road to
6666th
Reply
(15-04-2011, 05:36 PM)ayiep_wawan Wrote: Dolanan sih dolanan tp ya dipikir disit, kayak udin sedunia ceritane? Lagu udin sedunia be ana sg nyekal gara2 ana wong sg namane kesebut ng lagu kwe tp artine ora apik utawa salah...
Kye juga bisa2 kyk kwe, adong cm gasak2n karo wong sg kenal tah ora apa2.. arip
jajal enyong lan nt kabeh namane kesebut tp artine disejen'a atau salah.. Pben jal? Mendem

iya tah iya ya yip...tumben sih nt pinter..bar mangan apa dongen.... Ngikik maning
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)