Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
polisi somplak..
#1
nyong ndeleng foto kiye ngakak bae sung
kiyeh deleng dewek

saya suka siomay
Reply
sumpah kocak maksude apa kiye qeqeqe loken temenan sih Guling-Guling
Reply
Neng ndi donge?
Paraah yakin...
Guling-Guling
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
kerja lembur dadine sangu popok dadine pan kebelet apa pan buang air besar dadine langsung nang tempat baen Guling-Guling
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
sableng kye polisi.....ngosek
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
sing dirasa ganing polisine apa ya Nyengir
I just don't wanna stay and wait for a wonder.
PesBuk
Reply
Apa ora isin yah Ngukuri batuk
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
aku gumune bisa glem nglakuknane lho ...

di bayar pira kaya kue Ngikik maning
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
thailand apa kamboja yah Ngukuri batuk
road to
6666th
Reply
kueeeh polisi waras apa ora dongeenn??? paaraaaaaaaaah Guling-Guling
Assalamualaikum
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)