Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
polisi somplak..
somplak maning polisi neng polsek bintaro jaya sektor VI

jam 7 sore wis laka wonge, padahal ana mobil polisi neng ngarep polsek

jare wong sekitar monone sedurunge jam 5 sore, saiki polisine wis pada balik Ngantuk
Reply
Pan dadi apa indonesia, polisine kaya kue...Gedeg-gedeg

apa kata dunia???
Reply
oh nduwure jawab dekene elank ........... Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
kuwe asad njawab postingane nyong Palu2nan
Reply
wis lank ora usah diurusi.. sing sabar bae.. arane urip ya ana sing waras ana sing ora... Mendem
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
bisa pas ya Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
qeqeqe qeqeqe qeqeqe


wkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkkkkkk.......................


kwe model klambi polisi thn 2011 jon.........


soale polisi kan adong njagani bangjo awan2, dadi ben ora sumuk...........
Perlu Dana Cepat?? Jaminan BPKB Motor/Mobil, Bunga MULAI 0%, Data Kami Jemput. Info Lengkap Hub: Wiky - 0857 4042 4700......1,5 jam langsung cair!!!
Reply
klo ini POLISI apa kak?
wangsit
.
.

this is my signature
.
.


Reply
nduwure aku joss ahhh...cilik2 uteke tua....kwe sing terakhir adine ente ya bie........ Ngacir
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)