Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
koleksi distro TCC
um2 kabeh maap nemen mbokan aku lancang kie...
mbokan TCC bner2 nduwe distro....aku nduwe koleksi desain kaose.

keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
#2
mantep ah Beres Jon!

yawis tanggung lancang sih ya piben maning, disempalong mbokan nangis Guling-Guling

brati kae sing wis ndesain neng kaos tcc session 2 gereti mene bae yak... Ngikik

NB:
ora kabeh desain ngko lolos loh...ngko disortir sing kirane beres lan akeh peminate kwe sing lolos seleksi Horee
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
spoilere siji siji len um....NangisNangis
abote ora karu2an
#4
lha keren kuwe um,
wis owh gawe distro skalian neng beskem TCC,dodolan ben olih bathiNyikep
#5
sip kyeh, potensi berkembange TCC ning ngurus kaya kiye. manteb kang denbaguz
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
um barez....okelah kalo begitu...terserah njenengan um.... Medang
um poci....kwe ws tak spoiler siji2 um.....yen tesih abot ya koneksine sing lg lola
um kuncen....tinggal nunggu sing modali kie....ndi owah... Guling-Guling
um apip....okeh um sing penting brg2 kerjasamane men TCC tmbh maju..... Es Teh
keindahan di mata tak pasti kebahagiaan,karena kebahagiaan sesungguhnya ada di hati
melu urun ah...

#8
kang poci, kaos pertama, angel diwaca tulisane kweh...

sing keloro, gambar pocine kurang artistik

sori kang, ngritik tok bisane kyeh. ora bisa nggawe kaya kuwe soale Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
sing pertama font grafiti kang...lagi laris nang distro2 endi baen...trus ya nyong wani jamin cah enom doyan ...Nyengir
sing ke 2 kue asal jukut poci tanggane dadi apa anane..Maen ora ngerti
melu urun ah, tapi nembe siji kyeh... kemeja nggo sing pengen tampil keren nganggo TCC
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)