Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tulung sebarna ning milis2+forum sing ana wong tegale
#1
Nuwun sewu kyeh kang, yu....

Kyeh kenalna, saiki ana forum anyar nggo ndopok. Aja kuwatir. Kiye khusus wong tegal sekitare. Mbuh njenengan ning tegal, ning brebes, ning jakarta, apa nang endi bae, ura papa nggabung mene kang/yu. Carane gampang nemen sung kyeh. Buka bae link kiye, http://akhdaafif.wordpress.com/2010/03/0...ong-tegal/
Diwaca sing mbener. Aja karo ndlenger. Ngko nabrak leneng pln oh. Hahahaha...

Sisan ya, dijaki kancane, bojone, bapane, ibune, sedulure, sapa bae ya kena kang/yu. Wong ora mbayar ikih ka. gratis. Kapan maning bisa ngrasakna nganggo basa tegal, nganggo budaya tegal, ana ning internet. Hiya ura kang/yu??

Jaba pan diforward maring milis liyane sing isine wong Tegal sekitare ya nyong bakalan luwih seneng kyeh. Matur nuwun ya kang/yu.

Jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

=======================
Akhda Afif Rasyidi
Sutimin (Forum Administrator)
Blog: http://akhdaafif.wordpress.com
Mobile: +966567653677
=======================
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#2
siap ndan, nyonk awit wingi wis nyebarna oh Ngikik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)