Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mbah Daryunah Superhero sing Tegal
iya koh,lamaran nang bali ora ngejak ngejak nyong...ora nganggep nyong calon putune apa ya?
Reply
#12
asem, bisane nggawa2 nyong kang?? nyong tah hanya wong biasa, sing akeh dosa, mangane ya sega, Xixi
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
edan ah, mbah daryunah bener2 superhore, anjog saiki esih direbutna karo um2 nang kene,

wis dong kaya kue, sayembara bae,
endah fair, pimen kyeh um man_sukrad ? um poci? um apip?
"Jadilah Role-Model yang baik untuk adik, anak, dan lingkungan sekitar."
Reply
Enyong tah ngalah wis, go um apip garo kang poci bae. Nang arab laka sing bahenole kaya mbah daryunah owya um pip? Nyengir
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
#15
hahahah, ngomonge ngelantur kyeh...
yuh golet maning oh kang superherone Tegal...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
weh.,, pada ngmongna mbah mbah ci.. ngko mbahe ngamuk lah... dinggoni kaos TCC baen ... ben kang poci tambah kesengsem... Ngguyu
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: