Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Tangkled]Ujian Persamaan Paket A
Question 
Pan melu takon karo sedulur kabeh kyeh.....
Ana sing ngerti ora tempat ujian persamaan Paket A ning daerah Tegal utawa Slawi.
Dong ana kira-kira kapan mulaine, terus pira mbayare...
Suwun sadurunge.
Ibnul Qayyim rahimahullah berkata :
"Orang yang ikhlas adalah orang yang menyembunyikan kebaikannya sebagaimana ia menyembunyikan amal keburukannya"
(Tazkiyatus An-Nafs, 17)
Reply
Nang sma 1 tegal kang, aduh aku kurang paham daftare.
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
paket A apa paket C???

paket A nggo setara SD lho



nang sma 1 tegal ana ne paket C Nyengir
road to
6666th
Reply
dong paket A kayane tau krungu, ning SD Pekauman mburine pengadilan
tapi beberapa taun sing lalu..
tanggane aku tau crita jare ning kono.. tapi mbuh saiki
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply

njajal bae maring Sanggar (apa sarana yah Ngukuri batuk) Kegiatan Belajar ( SKB )
nang slawi bisa njajal nang SKB ujungrusi pas balai desa ne
nang tegal ana nang tegalsari nan kayane
road to
6666th
Reply
Matur nuwun infone kabeh, Paket A kuwe setara SD.
Biasane ujianae bareng apa beda ya karo sekolahan.
Ngko tak njajal maring ujungrusi dong aku balik ning slawi.
Ibnul Qayyim rahimahullah berkata :
"Orang yang ikhlas adalah orang yang menyembunyikan kebaikannya sebagaimana ia menyembunyikan amal keburukannya"
(Tazkiyatus An-Nafs, 17)
Reply
beda apane??
tempate?soale?pesertane?

aja klalen klik suwun angger ngrasa terbantu Nyengir
road to
6666th
Reply
Maksude waktu ujiane bareng apa ora?
@ibnu19 : Sorimayori, suwune telat PISS
Ibnul Qayyim rahimahullah berkata :
"Orang yang ikhlas adalah orang yang menyembunyikan kebaikannya sebagaimana ia menyembunyikan amal keburukannya"
(Tazkiyatus An-Nafs, 17)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)